Zoeken

Satlink gaat breedband satellietconnectiviteit leveren aan Trasmediterránea-schepen

2 mei 2021 - 17:40 - Economie

©

Satlink Group heeft een contract toegewezen gekregen voor de levering van breedband satellietconnectiviteit aan de 10 schepen die de vloot vormen van de Canarische scheepvaartmaatschappij Naviera Armas Trasmediterránea.

Volgens de ondertekende overeenkomst zal Satlink de dienst beheren en 24×7 ondersteuning bieden aan de gehele vloot van Naviera Armas Transmediterránea, die momenteel 39 routes aflegt, voornamelijk naar Granada, de haven van Motril, Al Hoceima en Nador en de Canarische Eilanden.

De schepen van Navieras Armas Transmediterránea zullen worden uitgerust met een Hispasat Ku-band VSAT-arrangement in de Middellandse Zee en de Canarische Eilanden, die gebruik maakt van antennes van de nieuwste generatie om verbinding te maken met de satellieten van de Spaanse operator, die dekking bieden in dit gebied en zich bevinden op een hoogte van 36.000 kilometer op een positie van 30 graden.

Met dit contract zet de rederij haar digitaliseringsplan voort, door middel van hoogwaardige en betrouwbare connectiviteit, van kritieke diensten voor haar activiteit, zowel in termen van diensten met toegevoegde waarde voor haar meer dan vijf miljoen passagiers per jaar, als voor haar operaties en management. Voor de gebruikers zal Naviera Armas Transmediterránea onder andere telefoondiensten, internettoegang met hoge capaciteit, elektronisch betalen en toegang tot inhoud aanbieden.

De rederij zal op bedrijfsniveau eveneens baat hebben bij deze connectiviteit, die haar in staat zal stellen de prestaties te optimaliseren met betrekking tot het toezicht in real time op haar controle- en beheersverrichtingen zoals passagierslijsten, administratieve procedures of bevoorrading. Dit zal Naviera Armas Transmediterránea ook in staat stellen directe acties vanaf het schip uit te voeren door toegang te krijgen tot dezelfde informatie die beschikbaar is aan land.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team