Zoeken

Ryanair opent nieuwe routes naar Nador

21 april 2022 - 10:20 - Economie

©

Als onderdeel van haar zomerprogramma voor 2022 in Spanje, heeft Ryanair de opening aangekondigd van twee nieuwe vluchten per week naar Nador vanaf Madrid en Malaga.

De Ierse budgetmaatschappij zal de nieuwe vluchten naar Nador tweemaal per week uitvoeren en zal ook de frequenties op de bestaande routes van Malaga naar Tanger en Tetouan opvoeren.

Lees ook: Ryanair vliegt deze zomer van Agadir naar 19 nieuwe bestemmingen

"Dankzij dit initiatief kunnen wij onze Spaanse klanten deze zomer nog meer mogelijkheden bieden om Marokko te bezoeken. Door deze twee nieuwe routes van Madrid en Malaga naar Nador krijgen toeristen meer mogelijkheden om hun reis naar Marokko te plannen. Wij hopen ook meer Marokkaanse bezoekers in Spanje te mogen ontvangen," aldus Elena Cabrera, Managing Director van Ryanair in Spanje.

Lees ook: Paniek op Ryanair-vlucht naar Marrakech

Op die manier verhoogt de luchtvaartmaatschappij haar verbindingen tussen Spanje en Marokko. Om ook Spaanse klanten van de nieuwe verbindingen te laten genieten, biedt de maatschappij vluchten vanaf 19,99 euro aan. Deze promotie is geldig voor tickets tot oktober 2022. De tickets kunnen tot deze donderdag worden geboekt op de website van de luchtvaartmaatschappij.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team