Zoeken

Ryanair vliegt van Londen Stansted naar Tanger

9 maart 2022 - 16:00 - Economie

©

De Ierse luchtvaartmaatschappij Ryanair is van plan deze zomer 14 nieuwe routes te openen vanaf haar drie bases in Londen, inclusief een route naar Marokko.

Volgens Air Journal omvat het zomerprogramma van Ryanair 181 routes vanaf de Londense luchthavens Stansted, Gatwick en Luton. Het is het "grootste zomerprogramma ooit" met 14 nieuwe routes "naar spannende bestemmingen in heel Europa, waaronder Napels, Madeira en Stockholm".

De Ierse low-budgetmaatschappij zal van 2 april tot 29 oktober op dinsdag en zaterdag vluchten van Tanger-Ibn Batouta Airport naar Londen Stansted verzorgen, dit in concurrentie met Air Arabia Maroc dat naar Gatwick vliegt. De overige 13 nieuwe routes vertrekken van Londen naar Burgas, Catania, Helsinki, Lublin, Maastricht, Madeira, Menorca, Napels, Orebro, Stockholm, Tampere, Trapani en Växjö.

"Nu alle reisbeperkingen door Covid zijn opgeheven, kunnen Britse burgers en toeristen een welverdiende zomervakantie boeken met de voordeligste Ryanair-tarieven naar een breed scala van strandbestemmingen in Spanje, Portugal en Italië", benadrukt Ryanair in een persbericht.

"Ryanair is de drijvende kracht achter het herstel van Londen na de luchtvaartcrisis en we breiden in geheel Europa uit met nieuwe vliegtuigen en nieuwe routes," aldus Michael O’Leary, chief executive van de Ierse low-budget luchtvaartmaatschappij.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team