Zoeken

Ryanair opent nieuwe routes tussen Marokko en Spanje

18 augustus 2021 - 11:20 - Economie

©

Ryanair gaat deze zomer nog drie nieuwe routes naar Marokko openen. De Ierse low-cost luchtvaartmaatschappij gaat Madrid, Malaga en Alicante verbinden met Tanger en Tetouan.

"Dankzij het succes van de vaccinatiecampagne, verheugen we ons erop deze zomer nieuwe routes te openen naar Tanger en Tetouan", verklaarde Jason McGuinness, commercieel directeur van Ryanair, tijdens een perspunt. Volgens hem is de luchtvaartmaatschappij ook "verheugd om bij te dragen aan het herstel en de economische groei in Spanje ondanks de uitdagingen van de pandemie".

Lees ook: Ryanair start vier nieuwe routes naar Marokko

De groep zal nieuwe vluchten gaan aanbieden tussen Madrid en Tanger, Malaga en Tetouan en twee keer per week tussen Alicante en Tetouan.

De tickets worden aangeboden aan een beginprijs van 29,99 euro in september en oktober. Reizigers kunnen tot woensdag 18 augustus om middernacht profiteren van deze actie. McGuinness laat tevens weten dat reizigers de mogelijkheid hebben om hun vlucht "tot eind 2021 tweemaal en zonder extra kosten uit te stellen".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team