Zoeken

Royal Air Maroc opent routes naar nieuwe bestemmingen

6 april 2022 - 11:40 - Economie

©

Luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc heeft besloten haar vliegroutes deze zomer uit te breiden, om het marktaandeel terug te winnen dat verloren is gegaan door de coronapandemie. De lancering van nieuwe routes tussen Marokko en Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland wordt overwogen.

Royal Air Maroc overweegt opnieuw haar routenetwerk uit te breiden, zo meldt Optimizing Miles. In de komende weken en maanden wil de luchtvaartmaatschappij nieuwe routes toevoegen, waaronder bestemmingen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Voor de coronacrisis bediende de Marokkaanse luchtvaartmaatschappij Duitse luchthavens zoals Berlijn, Düsseldorf, Frankfurt en München. Daarnaast vervolledigden Genève, Wenen en Zürich het routenetwerk in de DACH-regio.

Op dit moment biedt Royal Air Maroc alleen verbindingen aan tussen Casablanca en Frankfurt en Genève, naast de verbindingen van Nador naar Düsseldorf en Frankfurt, maar de nationale luchtvaartmaatschappij is dus van plan terug te keren naar München en ook vluchten uit te voeren naar Berlin-Brandenburg.

Royal Air Maroc wil ook meer steden in Marokko opnemen in het aanbod. "Royal Air Maroc wil vluchten naar Duitsland uitvoeren vanuit andere Marokkaanse steden zoals Oujda," zegt CEO Abdelhamid Addou in een interview met Aerotelegraph. Andere mogelijke bestemmingen zijn Düsseldorf en Frankfurt. De maatschappij is ook van plan vluchten naar Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland in te plannen vanuit Agadir, Marrakech en Tanger.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team