Zoeken

Ryanair hervat vluchten naar Marokko op 1 maart

28 februari 2022 - 09:40 - Marokko

©

Ryanair heeft de hervatting aangekondigd van vluchten van en naar Marokko vanaf haar basis in Sevilla op 1 maart. De Ierse vliegtuigmaatschappij zal naar zes Marokkaanse steden vliegen, waaronder de hoofdstad Rabat.

Ryanair zal de vluchten naar zes Marokkaanse steden hervatten: Rabat, Marrakech, Tanger, Fez, Tetouan en Oujda. De vluchten zullen vanaf 1 maart tweemaal per week worden uitgevoerd, kondigt de lagekostenmaatschappij aan op haar website.

Lees ook: Ryanair overweegt Marokkaanse markt te verlaten

De eerste vlucht naar Marokko is gepland voor dinsdag 1 maart en zal naar Marrakech vliegen. Op woensdag 2 maart vertrekt een vlucht naar Tanger, de volgende dag naar Fez en Rabat, en op vrijdag zijn toeristische vluchten gepland naar Tetouan en Oujda.

Lees ook: Ryanair blijft toch in Marokko

Ryanair heeft op 2 december alle vluchten van en naar Marokko geannuleerd, dat enkele dagen daarvoor, op 29 november 2021, zijn luchtruim had gesloten om de verspreiding van de omikronvariant van Covid-19, te remmen. Sinds de heropening van de Marokkaanse luchtgrenzen op 7 februari heeft Ryanair nog geen vluchten naar Marokko uitgevoerd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team