Zoeken

Ryanair blijft toch in Marokko

22 januari 2022 - 15:00 - Economie

©

In antwoord op berichten in de media over het vertrek van Ryanair uit Marokko, verklaarde de minister van Toerisme dat de Ierse luchtvaartmaatschappij haar activiteiten in het koninkrijk zal voortzetten.

Fatim-Zahra Ammor, die door Le360 over de kwestie werd ondervraagd, zei dat Ryanair geen plannen heeft om zich uit de Marokkaanse markt terug te trekken. Ze stelde nog steeds in contact te staan met de luchtvaartmaatschappij, die van plan is de vluchten naar Marokko te herprogrammeren zodra de grenzen van het land weer open gaan.

Lees ook: Ryanair overweegt Marokkaanse markt te verlaten

"In december en januari schortten alle vliegmaatschappijen hun vluchten naar Marokko op. Dit is volkomen normaal, want de grenzen zijn gesloten. Vandaag kan ik iedereen meedelen dat we met Ryanair in contact zijn. Zodra de grenzen weer open gaan, zullen ze hun vluchten herprogrammeren", aldus de minister.

Lees ook: Marokko: vertrek Ryanair heeft impact op vijf routes

De Ierse low-cost maatschappij heeft bovendien plannen om eind maart een nieuwe seizoensgebonden dienst te starten tussen Marrakech-Menara en de luchthaven van Limoges in Frankrijk, aldus Ammor.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team