Zoeken

Royal Air Maroc bewijst Marokkaanse fans kleine dienst

4 december 2022 - 18:00 - Economie

©

Royal Air Maroc wil het vervoer van fans die naar Qatar willen reizen na de kwalificatie van het Marokkaans elftal voor de 8e finale van het WK, vergemakkelijken.

Dankzij de nieuwe speciale regeling van de Marokkaanse luchtvaartmaatschappij kunnen meer fans de Atlas Leeuwen op 6 december tegen Spanje gaan steunen. Het nieuwe aanbod geldt ook voor fans die in Qatar aanwezig zijn en die, gezien de resultaten, hun terugkeer willen uitstellen.

Lees ook: Royal Air Maroc komt Marokkaanse voetbalfans tegemoet

Royal Air Maroc feliciteert de spelers met hun kwalificatie en stelt dat het "al zijn menselijke en technische middelen heeft gemobiliseerd om snel en in de beste omstandigheden regelingen te treffen die aangepast zijn aan de uitdaging en behoeften van de Marokkaanse supporters".

Lees ook: Arabische landen steunen Marokko op WK-2022

In een persbericht benadrukt de luchtvaartmaatschappij dat er verschillende wijzigingen zijn doorgevoerd en dat deze beschikbaar zijn op de verschillende officiële kanalen van de groep. Klanten van Royal Air Maroc die van de nieuwe regeling willen genieten, kunnen contact opnemen met het callcenter op de volgende nummers:

 Vanuit Marokko: 089000 0800
 Vanuit het buitenland: +212 5 22 48 97 97

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team