Zoeken

Royal Air Maroc plant 22 vluchten voor terugkeer Marokkaanse fans

17 december 2022 - 08:00 - Economie

©

Royal Air Maroc heeft 22 speciale vluchten gepland om de Marokko-fans die zich momenteel in Qatar bevinden terug naar huis te vervoeren.

De vluchten staan gepland op 18, 19 en 20 november, aldus een persbericht van de Marokkaanse luchtvaartmaatschappij. Passagiers zullen hun tickets met de nieuwe datum op hun e-mailadres en/of telefoonnummer ontvangen.

Lees ook: Royal Air Maroc: 30 vliegtuigen voor halve finale WK

Royal Air Maroc verzoekt de passagiers die hun telefoonnummer of e-mailadres niet hebben opgegeven, contact op te nemen met het callcenter van de maatschappij op de volgende nummers in Marokko: 089 000 0800; of vanuit het buitenland: +212 522 489 797".

Lees ook: Royal Air Maroc wijzigt vluchten voor Marokkaanse fans

De luchtvaartmaatschappij vraagt passagiers die hun tickets via reisbureaus hebben gekocht om zich te informeren over eventuele regelingen, maar voegt eraan toe dat "alleen klanten met tickets voor één van deze retourvluchten toegang krijgen tot Doha International Airport". Royal air Maroc roept supporters op hun steentje bij te dragen opdat de terugkeer naar Marokko in goede omstandigheden kan plaatsvinden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team