Zoeken

Royal Air Maroc komt Marokkaanse voetbalfans tegemoet

1 december 2022 - 09:00 - Sport

©

Om de Atlas Leeuwen te ondersteunen tijden het wereldkampioenschap voetbal in Qatar, is Royal air Maroc van plan een nieuw vluchtprogramma Casablanca-Doha-Casablanca op te zetten, voor het geval het Marokkaanse elftal zich kwalificeert voor de ronde van 16.

Marokko maakt momenteel furore op het WK. De mannen van Walid Regragui hebben een goede kans om de laatste 16 van de competitie te bereiken. Deze prestatie verstoort de regelingen die Royal Air Maroc heeft getroffen voor fans in Qatar, vertelt een bron bij het ministerie van Sport aan Media24.

De dag na de overwinning op België overspoelden fans de reisbureaus. Veel Marokkanen willen graag alsnog naar Qatar reizen om de Atlas Leeuwen aan te moedigen. Anderen die van plan waren terug te keren vanaf 1 december, willen hun verblijf verlengen.

Royal Air Maroc ziet zich door deze situatie genoodzaakt nieuwe vliegtuigen in te zetten om het vervoer van Marokkaanse fans te vergemakkelijken. Een nieuw programma van specifieke vluchten wordt overwogen door de directie van de Marokkaanse luchtvaartmaatschappij.

De extra vluchten zullen worden gelanceerd in het kader van een tripartiete samenwerking, waarbij ook de Marokkaanse Voetbalbond (FRMF) en het ministerie van Onderwijs en Sport betrokken zijn.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team