Zoeken

Royal air Maroc lanceert nieuwe vluchten

20 november 2022 - 19:00 - Economie

©

Royal Air Maroc organiseert wereldwijd opnieuw meer vluchten. In haar recentste vluchtprogramma heeft de Marokkaanse luchtvaartmaatschappij aangekondigd dat ze nieuwe routes lanceert naar Spanje en Portugal. Ook worden bepaalde afgelaste luchtverbindingen opnieuw ingevoerd.

Zo lanceerde Royal Air Maroc op donderdag 17 november in Madrid een nieuwe luchtverbinding die de luchthavens van Sevilla, Tangier en Casablanca met elkaar verbindt, en heropent de Marokkaanse luchtvaartmaatschappij twee routes vanuit Casablanca naar Tenerife en Porto, die sinds de aanvang van de pandemie niet meer operationeel waren.

Lees ook: Royal Air Maroc herovert Tunesische markt

Meer bepaald zal Royal Air Maroc vanaf 4 december Casablanca en Tanger op vrijdag en zondag verbinden met Sevilla. Daarnaast worden de rechtstreekse vluchten van Casablanca naar Porto en Tenerife, die wegens de gezondheidscrisis waren opgeschort, vanaf 9 december terug in gebruik genomen.

Lees ook: Royal air Maroc boekt succes met tickets voor WK

Royal Air Maroc hervat hiermee de route Casablanca-Tenerife, met twee vluchten per week (donderdag en zaterdag) en de route Casablanca-Porto, eveneens geschorst wegens Covid-19, met twee vluchten per week op maandag en vrijdag.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team