Zoeken

Royal Air Maroc komt met speciaal coronavirus-reisverzekering

5 december 2020 - 09:00 - Economie

©

Luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc (RAM) komt vanwege de coronavirus-pandemie met een nieuwe dienst. Reizigers die met RAM vliegen, kunnen een reisverzekering met een dekking van 150.000 dirham afsluiten. Als zij besmet raken met het coronavirus tijdens hun vakantie, worden de ziektekosten betaald.

Royal Air Maroc werkt voor deze dienst samen met de verzekeringsmaatschappijen Allianz Partners en Maroc Assistance Internationale. Tussen 1 december van dit jaar en 31 mei 2021 kunnen mensen deze verzekering afsluiten. Het zal gepaard gaan met de aankoop van een ticket van RAM. Zodra de reiziger aan boord gaat is hij of zij maximaal 31 dagen verzekerd.

Mocht een reiziger tijdens zijn reis besmet raken met het coronavirus dan kan hij aanspraak maken op de verzekering. Ziektekosten tot 150.000 dirham voor covid-19-behandelingen worden terugbetaald. Mocht iemand positief getest worden tijdens de vakantie, dan kan diegene in aanmerking komen voor een quarantainevergoeding van 100 euro per dag. Als de verzekerde overlijdt door toedoen van het coronavirus zal het lichaam door de luchtvaartmaatschappij worden gerepatrieerd.

Royal Air Maroc verkeert sinds de pandemie in zwaar weer. De luchtvaartmaatschappij probeert op verschillende manieren de financiële schade te beperken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team