Zoeken

Royal Air Maroc biedt mogelijkheid om tickets in termijnen te betalen

29 december 2020 - 12:20 - Economie

©

Royal Air Maroc heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met Oney, een internationale bank die gespecialiseerd is in fractionele betalingen. De luchtvaartmaatschappij biedt zijn klanten nu ook een betalingsregeling aan voor het kopen van een ticket in meerdere termijnen.

De regeling werd ook al aangenomen door Air France en zal passagiers van de nationale luchtvaartmaatschappij in staat stellen om hun vliegtickets met een creditcard te betalen met de 3x 4x oplossing van Oney.

Alle reizigers kunnen gebruik maken van deze nieuwe dienst op de website van Royal Air Maroc. Bij online betalen kunnen klanten ervoor kiezen om de kosten van hun tickets te verdelen in verschillende termijnen voor een bedrag van maximaal 4000 euro, meldt Air Journal.

Volgens Othmane Bekkari, directeur van het klantencentrum van Royal Air Maroc, wil het bedrijf via deze dienst een antwoord bieden op een grote vraag van klanten. Het bedrijf hoopt dat deze samenwerking met Oney "het voor onze klanten heel gemakkelijk zal maken om hun vakantie te boeken en ervoor te kiezen om in drie of vier termijnen te betalen."

De dienst is volgens de beheerder een extra voorziening die aangeboden wordt aan passagiers, naast de reeds bestaande flexibiliteit bij het wijzigen of aanpassen van tickets. "Onze klanten zullen op die manier hun familieleden in Marokko kunnen bezoeken of nieuwe bestemmingen kunnen ontdekken, terwijl ze tegelijkertijd hun budget beheersen", voegt hij eraan toe.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team