Zoeken

Remco Evenepoel neemt afscheid van Oumi

13 januari 2023 - 16:00 - Sport

©

De Belgische wereldkampioen wielrennen Remco Evenepoel vertrok dinsdag vanaf Schiphol naar Argentinië voor de start van zijn wielerseizoen in de Ronde van San Juan, die van 22 tot 29 januari wordt gereden. Hij moest afscheid nemen van zijn kersverse vrouw Oumi Rayane, die hij meer dan een maand niet meer zal zien.

Evenepoel en Oumi zijn begin oktober 2022 getrouwd en verhuisden daarna naar het Spaanse Calpe, waar ze voor het eerst als koppel samenwoonden. Nu de wielrenner in Argentinië is aangekomen is er een einde gekomen aan hun wittebroodsweken. "Het is de eerste keer sinds we hubby & wife zijn dat we voor zo’n lange periode afscheid moeten nemen", schreef Oumi op Instagram. "Tot volgende maand, veel succes in Argentinië", voegde ze eraan toe.

Lees ook: Maak kennis met Oumi, de knappe Marokkaanse vrouw van wereldkampioen Evenepoel

Oumi studeert Toegepaste Economische Wetenschappen en is volop bezig met de voorbereiding van haar examens. "Ik ga Remco een maand moeten missen, maar mijn examens komen er nu héél snel aan. Het wordt eigenlijk tijd dat zijn seizoen begint. Het worden pittige examens. Nu we in Spanje wonen, kan ik niet meer naar de campus gaan en de universiteit biedt geen afstandsonderwijs aan. Ik studeer alles op eigen houtje. Hopelijk komt dat goed", zei Oumi vorige week in de Gazet van Antwerpen.

Lees ook: Remco Evenepoel tilt zwaar aan racistische berichten tegen Oumi

Evenepoel maakte in 2019 zijn profdebuut in de Ronde van San Juan, schrijft Het Nieuwsblad. In 2020 won hij de wedstrijd. Als gevolg van corona werd de wedstrijd twee jaar niet georganiseerd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team