Zoeken

Maak kennis met Oumi, de knappe Marokkaanse vrouw van wereldkampioen Evenepoel

9 januari 2023 - 18:00 - Marokkanen in het buitenland

©

Oumi Rayane of Oumaïma, zoals de Belgische met Marokkaanse roots eigenlijk heet, is de jeugdliefde van wielrenner Remco Evenepoel. Ze heeft zijn sportieve carrière van meet af aan gevolgd en gesteund. Zelf is ze student Economie-Wetenschappen en is ze actief als influencer.

De 22-jarige Oumaïma ‘Oumi’ Rayane heeft sinds 2017 een relatie met de eveneens 22-jarige Remco Evenepoel. Ze duwde hem mee richting de Vuelta-winst en een eerste regenboogtrui. Toch liep hun relatie niet altijd van een leien dakje. In augustus 2019 gingen Remco en Oumi immers uit elkaar. Evenepoel besloot toen om in Monaco te gaan wonen om daar aan zijn carrière te werken, schrijft offside.

Lees ook: Remco Evenepoel tilt zwaar aan racistische berichten tegen Oumi

Oumi kon niet mee vanwege haar studie economie en dat zorgde voor enorm veel hartzeer bij zowel Remco als Oumi. "Het waren weken waarin ik toch wel verdriet had", zei Oumi daar vier jaar geleden over in Het Laatste Nieuws. "Het was heel moeilijk, ook al omdat we niet met mekaar konden babbelen, alleen berichtjes sturen en bellen. Dat helpt niet, om de dingen terug recht te trekken." Maar Remco kwam tot inkeer en de verhuisplannen werden afgeblazen. Ze werkten opnieuw aan hun relatie, die inmiddels ijzersterk is en vorig najaar bezegelden ze hun band met een sprookjesachtige huwelijk.

Lees ook: Ilhame legde bruiloft Oumi en Remco vast

Oumi is een vrouw van weinig woorden in het openbaar en haar media-interviews zijn zeer zeldzaam. Ze heeft nog drie jongere broers en een jonger zusje en is universiteitsstudente Economie-Wetenschappen. Daarnaast is ze behoorlijk actief op Instagram, waar ze met regelmaat foto’s post. Ze is ook ambassadeur van een gespecialiseerde conceptstore van S-bikes.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team