Zoeken

Oumi brengt Remco Evenepoel geluk met roze outfit

7 mei 2023 - 19:00 - Sport

©

Oumi was zaterdag aanwezig om haar man, de Belgische wielrenner Remco Evenpoel, aan te moedigen op de eerste dag van de Giro d’Italia. Ze droeg voor de gelegenheid een roze outfit op vraag van de jonge wielrenner.

Evenepoel won de eerste rit van 19,6 km tussen Fossacesia Marina en Ortona en mocht daarom zelf de roze shirt van de Ronde van Italië dragen. "Dit is een fantastische prestatie. Het was zeer spannend. Remco had me specifiek gevraagd om iets roze te dragen als extra motivatie, dus ik heb dat maar gedaan," vertelde Oumi Rayane na de overwinning van haar man, die zij bij de finish in Ortona opwachtte.

Lees ook: Oumi Rayane openhartig over huwelijk met Remco Evenepoel

"Wist ik dat hij in vorm was? We waren samen tien dagen op trainingskamp in Spanje. Hij was daar heel ontspannen, maar tegelijk ook heel gefocust. Vandaag zie je dat al die inspanningen loonden. Ik zou eigenlijk moeten studeren voor mijn examens over een maand, maar ik ben superblij om hier te zijn. Vooral na vandaag."

Lees ook: Maak kennis met Oumi, de knappe Marokkaanse vrouw van wereldkampioen Evenepoel

Haar man zal ze in de komende weken in ieder geval blijven aanmoedigen. "De weg naar Rome is nog lang. Het zullen nog drie zware weken worden. Maar het eerste doel is al gerealiseerd: een rit winnen en de roze trui dragen."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team