Zoeken

Echte redenen voor afgelasting concert Maluma in Marokko

4 juli 2022 - 20:50 - Cultuur

©

Na wilde geruchten op de sociale media heeft de Colombiaanse zanger Maluma uitgelegd waarom hij zijn concert heeft afgezegd dat op 1 juli in het grote stadion van Marrakech zou plaatsvinden in het kader van zijn "Papi juancho World Tour".

"Mijn vrienden in Marrakech, wij zullen elkaar weer ontmoeten op 1 juli. Wees erbij," schreef de acteur uit "Amigos con derechos". De Marokko-liefhebber keek dus uit naar zijn optreden. Maar het concert, dat op 30 juni in Marrakech zou plaatsvinden, werd verrassend genoeg van de officiële website van de tournee verwijderd. Hit Radio, de mediapartner van het evenement, kondigde de afgelasting van het concert aan. "Tot onze spijt moeten wij u meedelen dat het concert van Maluma in Marrakech afgelast is wegens omstandigheden buiten onze wil," maakte de radiozender op Facebook bekend.

Lees ook: Maluma keert terug naar Marokko

De annulering gaf vrij spel aan vele geruchten. Sommige internetgebruikers menen dat de afgelasting van het concert van Maluma verband houdt met de tragedie in Melilla. Zij baseren hun veronderstelling op het feit dat de Colombiaanse zanger en rapper foto’s van de slachtoffers van de tragedie op zijn Instagram-account had geplaatst om zijn medeleven te betuigen.

Lees ook: Maluma verklaart liefde voor Marokko

Vrijdag verklaarde Maluma in een video op Instagram echter dat de beslissing "niet zijn fout was, noch die van zijn team" en dat het niets te maken had met de tragedie in Melilla. Hij verontschuldigde zich bij zijn fans en beloofde dat het concert op een andere dag zou worden gepland. "Ik hoop jullie spoedig te zien, ik hou van jullie, ik hou van Marokko. Elke keer dat ik daar was was het ongelooflijk," besloot de Colombiaanse ster.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team