Zoeken

Maluma en El Grande Toto geven concert in Marrakech

15 juni 2022 - 20:20 - Cultuur

©

Het werd al een paar maanden geleden aangekondigd, maar nu weten we eindelijk iets meer over het concert van wereldster Maluma in Marokko. Hij koos voor de Marokkaanse rapper ElGrandeToto om hem in zijn nieuwe show te vergezellen.

Het Grote Stadion van Marrakech zal op 1 juli het concert van de Marokkaanse rapper ElGrandeToto en de beroemde Maluma hosten, kondigt TTEvents aan in een verklaring. "Op 1 juli 2022 zal Marrakech de grote, unieke en ongelooflijke Maluma ontvangen. Voor dit grootste privé-concert ooit gehouden in de okerkleurige stad, worden meer dan 30.000 toeschouwers verwacht om te zingen, te dansen en te bewegen op het ritme van de onstuimige noten van de wereldwijde Reggaeton superster," zegt TTEvents.

Lees ook: Maluma keert terug naar Marokko

Volgens het organisatiecomité zal ElGrandeToto samen met Maluma het podium opgaan om het concert te openen. Het is niet de eerste keer dat Maluma naar Marokko komt. In 2019 was hij in het land voor de opnames van een videoclip met Maitre Gims en in datzelfde jaar wist hij meer dan 200.000 toeschouwers te trekken tijdens zijn optreden op het Mawazine Festival. Sinds die dag wil de zanger zijn Marokkaanse publiek weer ontmoeten en dat wordt nu een werkelijkheid op 1 juli.

Het naderende concert maakt deel uit van een internationale tournee van de zanger. Marokko is het enige Afrikaanse land dat in de tournee van Maluma is opgenomen. Vergezeld door zijn beroemde gezelschap van muzikanten en dansers, belooft de artiest een onvergetelijk moment aan het Marokkaanse publiek. De middelen die voor het optreden werden uitgetrokken doen denken aan de show van Rihanna in 2008, op het podium van het Mohamed V Complex in Casablanca. De 28-jarige Latin Grammy Award-winnaar is één van de meest invloedrijke artiesten in de latin-scene. Hij heeft meer dan 62 miljoen volgers op Instagram en een aantal van zijn video’s hebben meer dan een miljard views op YouTube.

Lees ook: Maluma geniet van tripje in Marrakech (video)

ElGrandeToto, wiens echte naam Taha Fahssi is, leidt de Marokkaanse rapscene met meer dan 135 miljoen streams in 178 landen. In 2021 werd hij bekroond met de Spotify-titel van meest beluisterde artiest in de MENA-regio. Zijn track "Love Nwantiti" werd onlangs zelfs bekroond met de Ckay gouden plaat.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team