Zoeken

Prada Paradoxe, parfum met essentiële olie uit Marokko

22 augustus 2022 - 15:00 - Economie

©

Paradoxe is het nieuwe parfum voor vrouwen van het Italiaanse luxemerk Prada. Voor de samenstelling wordt een etherische olie uit Marokko gebruikt.

Een van de drie ingrediënten van Prada Paradoxe is de etherische Neroli-olie uit Marokko. Onder leiding van ontwerpster Miuccia Prada, vertrouwde het merk Prada de productie toe aan meesterparfumeurs Nadège Le Garlantezec, Shyamala Maisondieu en Antoine Maisondieu van Givaudan. "Hun idee was om enerzijds tijdloosheid en avant-garde en anderzijds natuur en innovatie, met elkaar te verzoenen," zegt Yann Andrea, international managing director van Prada Beauty bij L’Oréal Luxe.

Lees ook: French Montana lanceert eigen parfum

De Britse actrice Emma Watson is het gezicht van het nieuwe parfum van het Italiaanse merk. Zij heeft haar eerste stappen gezet als regisseur, door de reclamecampagne te maken. Prada Paradox wordt onthuld op maandag 22 augustus, op hetzelfde tijdstip als de korte film. De geur zal vervolgens in september in China en de reisdetailhandel worden geïntroduceerd, in november in het Midden-Oosten en in 2023 op een aantal Latijns-Amerikaanse markten.

Lees ook: Een ’Scandal’-geurtje voor Imaan Hammam

"Het is een gelukkig toeval dat Prada me dit project heeft aangeboden. Ik had op dat moment in mijn hart en in mijn hoofd besloten dat ik iets wilde doen," zegt de Harry Potter-ster in een interview met WWD magazine. "Onze muze is meer dan enkel een muze. Meer dan alleen een gezicht. Meer dan de perfecte belichaming van de Prada vrouw. Ze is de belichaming van vrouwelijke moderniteit, een viering van vrouwelijke multidimensionaliteit over de hele wereld," zegt Miuccia Prada, de oprichtster van het merk in een verklaring.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team