Zoeken

French Montana lanceert eigen parfum

7 oktober 2021 - 17:53 - Cultuur

©

French Montana komt binnenkort met een eigen parfum op de markt. De in Marokko geboren Amerikaanse rapper werkt samen met luxe ontwerper en parfumeur Kilian Hennessy om zijn eigen parfum te ontwerpen en op de markt te brengen.

Angel’s Share is de naam van het nieuwe parfum dat Karim Kharbouch aka French Montana op de markt gaat brengen met Hennesy, die van een familie van bekende industriëlen in de luxesector komt, vooral bekend voor hun cognac.

Lees ook: French Montana koopt villa van 8 miljoen dollar

De nieuwe partner van French Montana lanceerde in 2007 al zijn eigen parfummerk, na een winstgevende samenwerking met Dior, Paco Rabanne, Mc Queen en Armani.

"Kilian is één van de beste luxemerken in de wereld met een uitstekende smaak. Het was dus logisch dat we zouden samenwerken om dit stukje van ons verhaal te schrijven", aldus de rapper. Kilian Hennesy oordeelt dat de samenwerking met French Montana heel normaal is daar zijn familie al jaren met rappers samenwerkt. "Mijn achternaam, Hennessy, is altijd heel erg verbonden geweest met de Amerikaanse hip-hop cultuur."

Angel’s share is een limited edition en zal herkenbaar zijn aan de goudkleurige plaat als stop en de kettingen die op de zijkanten van de fles zijn gegraveerd. De rapper beschrijft een verfijnde, frisse en complexe geur, ideaal "voor een avondje in de stad of om over de rode loper te lopen".

Bladna.nl