Zoeken

Nicolas Cage nieuw gezicht Casablanca-campagne

30 juli 2022 - 11:11 - Cultuur

©

De Amerikaanse acteur Nicolas Cage is het gezicht van de nieuwe herfst/wintercollectie 2022 van het luxemerk Casablanca, van de hand van de Marokkaanse mode-ontwerper Charaf Tajer.

De oprichter van het label heeft de Hollywoodster aangetrokken voor de komende FW22-campagne, samen met modellen Alton Mason en Anok Yai. Cage verschijnt op de posters met de nieuwste collectie van Casablanca. De acteur ontwikkelde sinds kort een voorliefde voor het merk, waardoor hij een authentieke keuze maakt voor Casablanca, aldus een verklaring van het management.

Lees ook: Yves Saint-Laurent presenteert collectie 2023 in Marokkaanse woestijn

"Los Angeles is een belangrijke stad voor mij en ik wilde een Hollywood-moment creëren met modellen die ik bewonder. Nicolas Cage en ik zijn goede vrienden en we wilden al heel lang samenwerken. Dit was dus het perfecte moment en de perfecte plaats om het te doen", aldus Tajer over de campagne.

Lees ook: Demi Moore laat badpakkencollectie in Marokko fabriceren

De inspiratie voor de nieuwe campagne is afkomstig van de vroege conceptuele schilderijen van de Amerikaanse kunstenaar Eric Fischl. De beelden zijn gemaakt door fotograaf Hugo Comte. "We hebben het Hollywood-erfgoed opnieuw bekeken met de lens van onze eigen levensverhalen, waarbij weelde en romantiek werden vermengd om tijdloze beelden te creëren buiten de mode om, met een universeel vocabulaire van popcultuur," zegt Comte.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team