Zoeken

Politieagenten viral na ceremonieel plooien gevallen Marokkaanse vlag (video)

21 december 2022 - 09:00 - Marokko

©

Abdellatif Hammouchi, directeur-generaal van de Nationale veiligheidsdienst DGSN, prijst de professionele en patriottische kwaliteiten van twee politieagenten in Casablanca.

Het betreft twee handhavers van de mobiele eenheid in Casablanca. In een nota bij een motiverende prijs voor de twee politieagenten, is politiedirecteur Abdellatif Hammouchi, vol lof over hun patriottisme, schrijft Al3omk.

Lees ook: Mooi eindejaarsgeschenk voor Marokkaanse politie

De twee politieagenten hebben de Marokkaanse vlag, die op de grond was gevallen na een onweer met een zware regenval in Casablanca, ceremonieel omhoog getild en geplooid. Hun gebaar is vereeuwigd in een video die op grote schaal rondgaat op sociale media.

Lees ook: Baas Marokkaanse politie eist snellere behandeling klachten

Hammouchi benadrukte dat hun interventie het hoge niveau weerspiegelt van de professionele en patriottische kwaliteiten van de politieagenten. Het is volgens hem ook een demonstratie van de toewijding van politieagenten, vrouwen en mannen, in dienst van de veiligheid van het vaderland en de burgers, en in dienst van de bescherming van de hoogste symbolen van de natie.

Bladna.nl