Zoeken

Abdellatif Hammouchi benoemt nieuwe medewerkers

31 januari 2023 - 07:00 - Marokko

©

Abdellatif Hammouchi, directeur-generaal de nationale veiligheidsdienst (DGSN), heeft opnieuw een reeks benoemingen gedaan in verschillende gedecentraliseerde departementen en diensten van zijn organisatie.

De benoemingen hebben betrekking op de steden El Hajeb, Mehdia, Meknes, Tanger, Nador, Zemmamra, Casablanca, Oued Zem, Imouzzer Kandar, Beni Mellal en Khouribga.

Lees ook: Marokko: ruim 9000 politieagenten bevorderd in 2022

Voor de gerechtelijke politie zijn twee nieuwe brigadehoofden in El Hajeb en Mehdia benoemd en een brigadehoofd bij de prefectuurdienst algemene informatie in Meknes.

Er komen nieuwe politiechefs in de steden Khouribga, Beni Mellal, Casablanca en Nador. Verder werden nieuwe gemeentekorpschefs benoemd in Tanger, Imouzzer Kandar, Oued Zem en Zemmamra.

Lees ook: Abdellatif Hammouchi geeft politie nieuwe prioriteiten in 2023

Volgens het persbericht van de DGSN moeten de efficiëntie en de doeltreffendheid van de personele middelen worden verhoogd door een rotatie van functies. Het beheer van de politiediensten moet ook worden toevertrouwd aan hooggekwalificeerde deskundigen die in staat zijn strategieën uit te voeren en toe te passen om de veiligheid van burgers en goederen te verhogen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team