Zoeken

Mooi eindejaarsgeschenk voor Marokkaanse politie

11 december 2022 - 10:00 - Marokko

©

Alle agenten van de Marokkaanse veiligheidsdienst (DGSN), werkzaam in de verschillende ambtelijke diensten op nationaal niveau, ontvangen aan het einde van dit jaar een uitzonderlijke bonus, toegekend door directeur-generaal Abdellatif Hammouchi.

De vergoeding, waarvan het bedrag niet bekend is gemaakt, is een beloning voor hun inspanningen in dienst van de burgers en het koninkrijk, melden bronnen bij Assahra Al Maghribia, met de vermelding dat de betaling in de komende dagen wordt verwacht.

Lees ook: Nieuwe look voor politievoertuigen in Marokko (foto’s)

Volgens het dagblad is de beloning een incentive voor de werknemers van de DGSN om zich nog meer in te zetten voor de binnenlandse veiligheid en de burgers. Het weerspiegelt ook een waardering voor hun grote inspanningen en voortdurende inzet om de veiligheid en de openbare orde te waarborgen.

Lees ook: Marokko: benoemingen bij veiligheidsdienst, paleizen en koninklijke residenties

Volgens dezelfde bronnen is dit het zesde opeenvolgende jaar dat het directoraat deze financiële bonus toekent, die periodiek aan het eind van elk jaar wordt aangeboden om de sociale steun aan de familie van de Nationale Veiligheid te verstevigen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team