Zoeken

Van ontvoering beschuldigde Ayem Nour doet nieuwe onthullingen over ex-man

29 november 2022 - 15:00 - Cultuur

©

De Franse influencer en realityster Ayem Nour, wordt door haar ex-man Vincent Miclet beschuldigd van het ontvoeren van hun zesjarige zoon Ayvin in Marokko. In een post op Instagram doet ze nieuwe onthullingen.

Ayem Nour beschuldigde via een post op Instagram haar ex-man, de Franse zakenman Vincent Miclet, van huiselijk geweld. "Ik ben aan het eind van mijn Latijn. De nachtmerrie gaat voort. Mijn zoon en ik zitten nu reeds 13 dagen in Marokko", schreef ze afgelopen zaterdag bij een foto uit 2016, die ze een paar dagen dagen eerder had gepost. Op het beeld is een gekneusde nek te zien. "Dit zijn geen eenvoudige schrammen. Dit is een wurging van enkele seconden met een verlangen om mij de adem af te snijden. Deze daad had fataal kunnen aflopen. Dit gebeurde allemaal bij ons thuis in het bijzijn van onze baby, die nog maar een paar maanden oud was," onthult ze.

Lees ook: Ayem Nour beschuldigd van "ontvoering" zoontje in Marokko

"De volgende dag heb ik op televisie mijn verwondingen achter een nekbrace verstopt, om de waarheid te verbergen en dit monster opnieuw in bescherming te nemen. Een minnelijke schikking, een medisch certificaat en e-mailberichten kunnen dit bewijzen," vervolgt de voormalige reality-tv-ster. Zij stelt dat ze geen klacht tegen Vincent Miclet heeft ingediend, omdat ze de vader van haar zoon niet in de gevangenis wilde zien. "De officier van justitie nam contact met me op om de minnelijke schikking om te zetten in een klacht, om hem in hechtenis te kunnen nemen. Ik weigerde omdat ik de vader van mijn zoon niet in de gevangenis wilde zien. Opnieuw beschermde ik hem uit liefde en voor mijn zoon."

Lees ook: Belg in Marokko cel in na poging om ontvoerd zoontje terug te halen

Naast deze tragische gebeurtenis zou Ayem vaker mishandeld zijn geweest. "En dit is nog maar het begin van de wreedheden die ik heb meegemaakt. Dus dit is de andere kant van het verschrikkelijke verhaal dat je sinds het begin voor een sprookje houdt".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team