Zoeken

Wanhopige Ayem Nour nog steeds vast in Marokko

4 januari 2023 - 09:00 - Cultuur

©

Ayem Nour, de columniste van de Franse talkshow TPMP, zit tot haar grote wanhoop nog steeds vast in Marokko met haar zoontje Ayvin. Haar ex-partner beschuldigt haar van ontvoering, maar door de intrekking van zijn paspoort wordt het normaal leven van hun kind ernstig verstoord.

Vrijdag uitte Ayem Nour haar gevoelens met betrekking tot haar ex-man Vincent Miclet via een Instagram-story. "Geen seconde had ik kunnen denken dat hij tot zulke wreedheden in staat zou zijn... Mij pijn doen is één ding, maar om onze zoon de mogelijkheid ontnemen om naar huis in Frankrijk te gaan… Om hem zijn school, zijn vrienden, zijn hond, zijn gewoontes, kortom zijn hele leven te ontnemen… Ik had niet gedacht dat hij daartoe in staat zou zijn..." schreef ze.

Lees ook: Ayem Nour beschuldigd van "ontvoering" zoontje in Marokko

Ayem Nour gaf haar volgers ook advies om dergelijke problemen te vermijden. "Je denkt dat je mensen kent, maar ik verzeker je dat je niemand echt kent. Wees terughoudend met het schenken van je vertrouwen, je zou wel eens heel verbaasd kunnen zijn waartoe een mens in staat is uit wraak, haat en wrok... De bitterheid van een mislukking doet mensen soms echt verschrikkelijke daden stellen en het ego neemt de overhand. Helaas is dat de menselijke natuur en daar walg ik echt van", vervolgt de voormalige reality-tv-ster. Ze hoopt dat haar ex-man tot bezinning komt en dat God zijn hart verzacht. "Onze zoon zal alleen maar beter af zijn met ouders die in goede harmonie handelen."

Lees ook: Van ontvoering beschuldigde Ayem Nour doet nieuwe onthullingen over ex-man

Volgens Ayem heeft Vincent Miclet elk contact met haar en met hun zoon verbroken. Ze beweert in een andere story dat hij alleen communiceert via zijn advocaat. Op de vraag van een internetgebruiker die wilde weten of de vader van Ayvin haar berichten "bespioneerde", antwoordde de jonge moeder: "Als hij dat enkel deed met publicaties... dan zou het nog een mooi verhaal zijn".

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team