Zoeken

Noussair Mazraoui verklaart keuze Bayern

25 mei 2022 - 11:40 - Sport

©

Marokkaans international Noussair Mazraoui, die met FC Bayern München heeft getekend, heeft uitleg gegeven over zijn beslissing en de nieuwe uitdagingen bij zijn nieuwe club.

In een interview met het officiële kanaal van FC Bayern München verklaarde de rechter vleugelspeler zijn beslissing en zijn motieven. Mazroui, die in verband gebracht werd met FC Barcelona en andere grote Europese clubs, tekende uiteindelijk met Bayern voor de komende vier jaar.

Lees ook: "Marokko heeft Ziyech en Mazraoui nodig"

"Ik koos voor FC Bayern omdat ik zie dat ik hier de grootste titels kan winnen," verklaarde de Atlas Leeuw. "Bayern is onlangs voor de tiende keer op rij Duits kampioen geworden. En volgend jaar zullen ze zeker tot de serieuze kandidaten voor de titel in de Champions League behoren".

Lees ook: Vahid Halilhodzic ontmoet Noussair Mazraoui in Amsterdam

De Marokkaanse verdediger toonde zich ook blij dat hij voor één van de grootste clubs op het Europese continent mag spelen. "Ik had een goed gevoel toen ik voor het eerst met de officials van de club sprak. En ik ben blij dat ik met zo’n grote club als FC Bayern tekende," benadrukte hij.

Bladna.nl