Zoeken

Vahid Halilhodzic ontmoet Noussair Mazraoui in Amsterdam

13 mei 2022 - 17:40 - Sport

©

Vahid Halilhodzic heeft deze vrijdag een ontmoeting gehad met Noussair Mazraoui in Amsterdam. De bondscoach van Marokko was in Nederland om een einde te maken aan zijn conflict met de rechtsback.

Volgens bronnen van Le360 zal de ontmoeting tussen Halilhodzic en Mazraoui leiden tot een terugkeer van de speler in het Marokkaans elftal en zijn deelname aan het WK-2022 in Qatar met Marokko.

Lees ook: Bondscoach verzet zich tegen terugkeer Ziyech en Mazraoui

Noussair Mazraoui speelde voor het laatst met Marokko op 13 oktober 2020, tijdens een oefenduel tegen de Democratische Republiek Congo. Hij werd sindsdien niet meer opgeroepen door de bondscoach.

De 24-jarige Atlas Leeuw speelde slechts twee kwalificatiewedstrijden met Marokko voor de Afrika Cup 2021. Hij weigerde eerder dit jaar aan de play-offs deel te nemen voor het WK-2022 tegen de Democratische Republiek Congo.

Lees ook: "Marokko heeft Ziyech en Mazraoui nodig"

Het medium meldt dat de bondscoach binnenkort een ontmoeting gepland heeft staan met Hakim Ziyech, die onlangs had besloten een einde te maken aan zijn internationale carrière, alsook met Amin Harit, aanvaller van Olympique Marseille.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team