Zoeken

Bayern wil Mazraoui houden ondanks teleurstellende prestaties op training

25 april 2023 - 16:00 - Sport

©

Sinds zijn blessure en zijn gezondheidsproblemen als gevolg van een Covid-19 besmetting na het WK in Qatar, is de speeltijd van de Marokkaanse international Noussair Mazraoui beperkt gebleven bij zijn club. Toch blijft Bayern München ervan overtuigd dat hij weer zal schitteren en is niet van plan hem deze zomer te laten gaan.

Volgens Kerry Hau, journalist van Sport1, maken Thomas Tuchel en zijn assistenten zich zorgen over het feit dat Noussair Mazraoui nog steeds last heeft van fysieke problemen en dat zijn prestaties op het veld achteruit zijn gegaan. Het niveau van de Atlas Leeuw is volgens zijn coach niet wat het zou moeten zijn. De club vermoedt dat Mazraoui zich fitter voordoet dan dat hij in werkelijkheid is. Ze stellen dat de Marokkaanse international meer zal moeten presteren als hij het beter wil doen dan Pavard of Josip Stanisic om weer een plek in de basiself te veroveren.

Lees ook: Noussair Mazraoui dreigt Bayern München te verlaten

Ondanks de slechte fysieke vorm van de speler blijft Bayern München optimistisch. De club verwacht dat Mazraoui in de toekomst een belangrijke rol zal spelen en overweegt daarom niet om hem te verkopen. Het contract van de 25-jarige speler loopt tot juni 2026 en volgens Transfermarkt wordt zijn marktwaarde geschat op 28 miljoen euro.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team