Zoeken

Noussair Mazraoui opnieuw geblesseerd

14 december 2023 - 15:00 - Sport

©

Bayern München heeft slecht nieuws gedeeld over twee spelers, waaronder de Marokkaanse international Noussair Mazraoui.

Na een 1-0 overwinning op Manchester United in de Champions League, is de vreugde bij de Duitse club enigszins getemperd door de mogelijke afwezigheid van deze twee sleutelspelers.

Lees ook: Ongelukkige Mazraoui wil weg bij Bayern

Mazraoui moest het veld verlaten door stijfheid in zijn kuitspier, meldt Julian Buhl, journalist bij t-online. Een medische controle zal de ernst van zijn blessure moeten uitwijzen. Mazraoui was niet de enige speler die die avond met problemen kampte. Kingsley Coman moest het veld ook verlaten vanwege spierproblemen, schrijft Bild.

Bayern München heeft bevestigd dat beide spelers niet beschikbaar zullen zijn voor de komende wedstrijden. Uit de eerste medische onderzoeken blijkt dat Coman lijdt aan een spiervezelscheur in zijn rechterdij, terwijl Noussair Mazraoui kampt met een scheur in de spier van zijn linkerdij.

Om Coman te vervangen rekent de Duitse topclub op spelers als Leroy Sané en Serge Gnabry. De situatie van Mazraoui roept echter meer vragen op, gezien de minder duidelijke alternatieven. Konrad Laimer zou een mogelijke vervanger kunnen zijn.

Lees ook: Instagram-account Noussair Mazraoui gehackt

Hoe lang Noussair Mazraoui niet zal mogen spelen is nog niet bekend. Voor Marokko zou een lange herstelperiode een echte tegenvaller zijn in aanloop naar de Afrika Cup in Ivoorkust begin 2024. De Nederlandse Marokkaan speelt een sleutelrol in het team van bondscoach Walid Regragui.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team