Zoeken

Nora Attal met familie in nieuwe reclamecampagne (video)

14 april 2022 - 20:20 - Cultuur

©

Tijdens de Ramadan poseerde het Britse model van Marokkaanse afkomst Nora Attal opnieuw met haar familie in een reclamecampagne voor het Amerikaanse merk Ralph Lauren.

Nora Attal plaatste op haar Instagram-account een video van 30 seconden voor de nieuwe campagne van het Amerikaanse merk Ralph Lauren. In de video zijn het 22-jarige model, haar verloofde, cameraman Victor Bastidas, haar ouders Charlie en Bouchra, en haar twee broers en zussen te zien. "Ik ben dankbaar dat ik mensen om me heen heb die me steunen en er voor me zijn als ik ze nodig heb," zei ze.

Lees ook: Marokkaans model Nora Attal poseert Max Mara (video)

"De momenten waar ik het meest naar uitkijk tijdens Eid zijn de vieringen, de samenhorigheid, de grote maaltijd die je gewoonlijk samen met je familie nuttigt," voegde Nora Attal eraan toe. "Familie is alles," legde haar moeder uit. De video toont ook geschenken van het merk.

Lees ook: Nora Attal, Malika El Maslouhi en Imaan Hammam samen in campagne Jacquemus

Het is niet de eerste keer dat het Britse model met Marokkaanse roots poseert met haar familieleden. In 2020 poseerde ze met haar vader, moeder, broer en zus voor een advertentiecampagne voor hetzelfde merk.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team