Zoeken

Marokkaans model Nora Attal poseert Max Mara (video)

26 januari 2022 - 21:40 - Cultuur

©

Het Britse model van Marokkaanse afkomst, Nora Attal, poseert voor de nieuwe lente 2022 collectie van het Italiaanse merk Max Mara.

De 21-jarige Nora Attal verschijnt in de nieuwe reclamespot van het merk, waarbij ze ontwerpen uit de collectie draagt langs de rotsachtige kustlijn in Capo Malfatano in Italië, meldt Mashable Middle East.

Lees ook: Nora Attal, Malika El Maslouhi en Imaan Hammam samen in campagne Jacquemus

Nora Attal draagt een beige gebreide trui met een crèmekleurige broek, mocassins en de Pasticcino tas van het merk. In een andere reclamespot van 15 seconden draagt het model, dat tot de top 50 modellen van 2019 behoort, een trenchcoat met ceintuur, een vloeiende overhemdjurk die met een ceintuur in de taille wordt geknoopt en een combinatie van een gestreepte broek en jasje.

De Max Mara collectie biedt een uitgebreid gamma zomerklare stijlen, van klassieke en basic zomerkleding tot truien van kasjmier en katoenen broeken versierd met een vlindermotief.

Lees ook: Marokkaanse topmodel Nora Attal poseert met familie voor Vogue (foto’s)

De lente 2022 reclamecampagne van het merk portretteert de zomergarderobe waar modeliefhebbers altijd al van hebben gedroomd. "Wees de nieuwe vormen en stijlen van dit seizoen een stap voor", zegt Nora Attal op haar Twitter-account.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team