Zoeken

Malika El Maslouhi in nieuwe Jimmy Choo campagne

22 mei 2022 - 21:00 - Cultuur

©

Het Britse merk Jimmy Choo heeft gekozen voor het Marokkaans-Italiaanse supermodel Malika El Maslouhi, als muze voor haar zomer-capsulecollectie voor het strand.

Het merk Jimmy Choo is in de ban van Malika El Maslouhi en heeft haar daarom geselecteerd om de nieuwe strand-capsulecollectie te belichamen. Op Instagram deelde het Marokkaanse supermodel een aantal beelden met als bijschrift: "Summer vibes with Jimmy Choo! De campagne is eindelijk uit, meiden! Ik waardeer iedereen die deze prachtige shoot mogelijk heeft gemaakt."

Lees ook: Marokkaans topmodel Malika El Maslouhi poseert voor Anthropologie

Op de beelden is te zien hoe Malika bij een zwembad ligt en op het strand poseert in kledingstukken uit de nieuwe capsulecollectie van het merk. De collectie omvat essentiële accessoires, zonnebrillen en badmode voor strandvakanties.

Lees ook: Nora Attal en Malika El Maslouhi bekritiseren Dior

Malika El Maslouhi is een rijzende ster in de modellenwereld. Ze poseerde afgelopen april voor het Amerikaanse merk Anthropologie en nam ook deel aan de Zara campagne. Ze werkt samen met agentschappen in Parijs, Londen en Barcelona. Het 23-jarige model is tevens ambassadrice voor de beautylijn van het luxe dameskledingmerk La Perla.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team