Zoeken

Nora Attal, Malika El Maslouhi en Imaan Hammam samen in campagne Jacquemus

16 januari 2021 - 20:00 - Cultuur

©

Het Marokkaanse topmodel Imaan Hammam is na haar werk voor modehuis Versace, één van de nieuwe gezichten van de nieuwe lente-zomer campagne van 2021 van het merk Jacquemus. Ook drie van haar landgenoten, twee modellen en een muzikant, zijn verkozen als model om de nieuwe collectie van Jacquemus te promoten.

Op Instagram is sinds kort de nieuwste campagnevideo van Jacquemus te zien, met de titel "Love". De video waarin de Marokkaanse topmodellen Nora Attal, Malika El Maslouhi en Imaan Hammam te zien zijn, is geschoten in een gigantisch tarweveld in het hart van het Vexin Regional National Park. "De schoonheid van liefde bestaat uit de manier waarop die blijft bestaan, soms zelfs nog sterker wordt, in afwezigheid van degenen die ons dierbaar zijn", zegt ontwerper Simon Jacquemus op Instagram.

De soundtrack van de nieuwe collectie van Jacquemus is verzorgd door de Belgisch-Marokkaanse rapper Hamza. De stijl van de Lente-Zomer collectie voor 2021 wordt gekenmerkt door losse pasvormen en zachte tinten variërend van beige, ivoor, wit, groen, grijs en roze, meldt de Le 360.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team