Zoeken

Pas bevallen zangeres Vitaa herstelt in Marrakech

28 april 2022 - 16:20 - Cultuur

©

De Franse zangeres Vitaa is voor de derde keer moeder geworden en viert dat met een reis naar Marrakech, samen met haar gezin.

Vitaa reisde samen met haar echtgenoot Hicham en hun twee zonen Liham en Adam (10 en 7 jaar) met een privéjet naar Marokko, om er een blijde gebeurtenis te vieren, namelijk de geboorte van het derde kind van het echtpaar. De zangeres is op 10 april bevallen van een meisje genaamd Noa.

Lees ook: Artiesten Slimane en Vitaa bekronen succes met huis in Marrakesh

De 39-jarige zangeres deelde haar leuke momenten in de Marokkaanse stad ook met haar fans op sociale media. Op haar Instagram-account plaatste ze een reeks foto’s van haar familie die aan boord gaat van de privéjet naar Marrakech. De zangeres heeft ook een wellness-pauze ingelast in het vitaliteitscentrum Chenot. Een geschenk van haar vriendin Nawel Debbouze (de jongere zus van de Frans-Marokkaanse komiek Jamel Debbouze), volgens Paris Match. Ze deelde verschillende beelden hiervan in haar story.

Lees ook: Zangeres Vitaa bouwt villa in Marrakech

De fans van Vitaa reageerden opgetogen en hebben de zangeres overladen met complimenten en positieve reacties op al die mooie momenten: "Een heel mooi gezin", "Wat een bewonderenswaardige moeder", "De beste moeder met de beste grote broers", "Veel te schattig, mijn hart smelt", "Dat is waar het in de liefde om gaat", "Prachtige foto’s, zoals gewoonlijk”, schreven fans op Instagram.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team