Zoeken

Nayef Aguerd weigerde dik salaris in Saoedi-Arabië

6 september 2023 - 16:00 - Sport

©

Nayef Aguerd zou geweigerd hebben om West Ham deze zomer te verlaten. De Marokkaanse international zou aanbiedingen van clubs uit Saoedi-Arabië hebben afgeslagen.

Volgens journalist Santi Aouna kreeg Nayef Aguerd aantrekkelijke aanbiedingen om zich deze zomer bij de Saudi Pro League aan te sluiten, maar de Atlas Leeuw heeft deze voorstellen afgewezen om bij West Ham te blijven. "Het was Nayef Aguerd die besloot niet naar Saoedi-Arabië te gaan, en niet andersom", benadrukte Aouna op zijn sociale media, daarmee een einde makend aan de geruchten over een transfer van de Marokkaanse centrale verdediger naar Saoedi-Arabië of naar Napoli, dat ook interesse in de speler toonde.

Lees ook: Nayef Aguerd: zijn liefdesverklaring aan zijn moeder (video)

Met een huidige waarde van 30 miljoen pond is Nayef Aguerd een belangrijke speler voor David Moyes. Na een uitsluiting tegen Chelsea werd de Marokkaanse international vervolgens opgesteld tegen Luton Town. De coach rekent op hem voor de Europa League dit jaar. Zijn goede verstandhouding met Kurt Zouma op het veld heeft ervoor gezorgd dat West Ham tot nu toe ongeslagen is dit seizoen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team