Zoeken

West Ham stelt prijs Nayef Aguerd vast, interesse uit Saoedi-Arabië

20 april 2024 - 12:30 - Sport

©

De Marokkaanse verdediger Nayef Aguerd verlaat mogelijk West Ham in de komende weken. De leiding van de Londense club heeft al laten weten dat ze de Marokkaanse international wil laten gaan, na een reeks teleurstellende prestaties sinds zijn terugkeer van de Afrika Cup 2023.

Nayef Aguerd heeft nieuwe zaakwaarnemers ingehuurd in aanloop naar zijn verwachte vertrek deze zomer, meldt The Athletic. De Britse sportwebsite voegt toe dat er al interesse is getoond in de Marokkaanse verdediger van clubs in Saoedi-Arabië, waaronder Al-Fayha. Aguerd zou echter liever in Europa blijven spelen zolang hij nog op hoog niveau kan presteren.

Lees ook: Nayef Aguerd weigerde dik salaris in Saoedi-Arabië

West Ham zou rond de 35 miljoen euro vragen voor Nayef Aguerd. De 28-jarige verdediger kwam in de zomer van 2022 voor hetzelfde bedrag over van Stade Rennais. Op de transfermarkt wordt zijn waarde echter geschat op 38 miljoen euro. Trainer David Moyes van West Ham zou Max Kilman, de 25-jarige centrale verdediger van Wolverhampton, willen halen als vervanger van Aguerd. De Engelsman heeft een prijskaartje van 35 miljoen euro.

Lees ook: Saoedische club biedt Nayef Aguerd miljoenencontract aan

Naast Nayef Aguerd zouden ook andere spelers, zoals de Ghanese international Mohammed Kudus, deze zomer het London Stadium kunnen verlaten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team