Coach West Ham boos op Nayef Aguerd

18 september 2023 - 17:00 - Sport

©

David Moyes, de manager van West Ham, heeft zijn ongenoegen geuit over de Marokkaanse international Nayef Aguerd na de nederlaag van de Hammers tegen Manchester City (1-3) op zaterdag.

Manchester City versloeg West Ham op hun eigen veld afgelopen zaterdag tijdens de vijfde speeldag van de Premier League. Hoewel ze met 1-0 voor stonden bij de rust, waren de spelers van David Moyes minder aanvallend in de tweede helft. Na de rust begonnen de mannen van Pep Guardiola het spel te domineren, met een eerste doelpunt in de 46e minuut. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 1-3 nederlaag voor West Ham.

Na de wedstrijd sprak David Moyes zijn teleurstelling uit. "Ik was meer teleurgesteld door het tweede doelpunt," zei hij in een verklaring aan de website van West Ham. "Ik dacht dat het tweede doelpunt ondermaats was." Door een defensieve fout van Nayef Aguerd scoorde Bernado Silva in de 76e minuut. De Marokkaanse international sprong veel te vroeg om een bal in het strafschopgebied weg te werken. De coach van de Hammers lijkt de Marokkaanse speler verantwoordelijk te houden voor de nederlaag van de club.