Zoeken

Nasrdin Dchar kan geluk niet op na winst Marokko op WK

8 december 2022 - 12:00 - Cultuur

©

Marokko heeft dinsdag voor sensatie gezorgd door de kwartfinales van het WK voetbal in Qatar te bereiken. De Atlas Leeuwen wonnen tijdens de strafschoppenserie van Spanje, nadat de wedstrijd in 0-0 was geëindigd. Acteur Nasrdin Dchar kan zijn geluk niet op, hij reageerde met veel geschreeuw op het historische resultaat.

Marokko heeft zich dinsdag voor het eerst in de geschiedenis van het WK voetbal geplaatst voor de kwartfinales, door Spanje te elimineren na een verlenging en penaltyreeks.

Lees ook: Nasrdin Dchar wil prikkelen met verhaal eerste gastarbeiders

De 44-jarige Marokkaans-Nederlandse acteur Nasrdin Dchar was door het dolle heen en reageerde met een hoop geschreeuw op de bijzondere uitslagen. "Dit is ongelooflijk, Marokko heeft geschiedenis geschreven vanavond", zegt hij aan RTL Boulevard.

Lees ook: Nasrdin Dchar haalt op Insta uit naar Lil’ Kleine

In een zenuwslopende wedstrijd heeft een onverzettelijk Marokko zich ten koste van Spanje geplaatst voor de kwartfinales van het WK voetbal in Qatar. "Marokko heeft een ongelooflijk staaltje voetbal laten zien door een muur van verdediging op te trekken waar de Spanjaarden niet doorheen kwamen. Ze hebben uiteindelijk ook gewonnen. Mijn Marokkaanse hart gaat daardoor heel hard tekeer", aldus Dchar.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team