Zoeken

Nasrdin Dchar zet na 20 jaar theater-carrière op pauze

11 april 2022 - 17:00 - Cultuur

©

Nasrdin Dchar zal de komende jaren niet op het podium te zien zijn. De ster uit de hitserie Mocro Maffia, werkt nog wel zijn theatertour af met het bejubelde drieluik ’Familiekroniek’. Dit laat hij weten op zijn Instagram-pagina.

De succesvolle Marokkaans-Nederlandse acteur en cabaretier maakte via een story op Instagram bekend dat hij een thearerpauze inlast. "Na twintig jaar een theaterproductie gedaan te hebben, is het soms ook belangrijk een stap terug te doen. En helemaal als er nieuwe kansen op je pad komen. Daarom wil ik via deze weg laten weten dat mijn familiekroniek voorlopig mijn laatste theatervoorstelling is", aldus Dchar.

Lees ook: Nasrdin Dchar wil prikkelen met verhaal eerste gastarbeiders

Het AD schrijft dat de acteur nog niet bekend wil maken wat hij in de komende jaren gaat doen. Wel zegt hij dat het over een "groot, nieuw avontuur" gaat. "Ik wil me nu op een andere kant van mijn makerschap richten".

Lees ook: Nederland: Nasrdin Dchar maakt voorstelling over 50 jaar Marokkaanse migratie

Dchar kijkt met grote tevredenheid terug op zijn lange carrière: "Ik ben ongelooflijk trots op de reis die ik heb mogen doormaken. Van het spelen in de kleinste zalen tot uitverkochte grote zalen. Van het strugglen voor nog niet eens het minimumloon, tot gewoon een normaal maandsalaris. Zonder diploma, maar wel met ambitie, geloof en keihard werken".

De Gouden Kalf-winnaar treedt met Familiekroniek nog op in de maanden mei en juni en is dit najaar ook te zien naast Ellen Parren, in de nieuwe serie Het Gouden Uur.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team