Zoeken

Nasrdin Dchar haalt op Insta uit naar Lil’ Kleine

9 februari 2022 - 17:40 - Cultuur

©

Via een bericht op Instagram haalde Mocro Maffia acteur Nasrdin Dchar, uit naar rapper Lil Kleine. Deze wilde de familie van de kleine Rayan in Marokko helpen, door te betalen voor de kosten van de uitvaart. Mooi vindt de Marokkaanse acteur, maar hij geeft Lil’ Kleine een meer realistische tip voor de besteding van zijn geld.

De Marokkaans-Nederlandse acteur Nasrdin Dchar reageerde via een Instagram op de oproep van de Amsterdamse rapper Lil’ Kleine. Daarin bood hij de familie van Rayan hulp aan. "Ik wil graag alle uitvaart koste betalen voor deze kleine strijder… Met wie kan ik in contact komen om dit te laten gebeuren?", schreef Lil’ Kleine nadat bekend werd dat de Marokkaanse kleuter niet had overleefd.

Lees ook: Lil’ Kleine onder vuur na bericht over overleden Rayan

Nasrdin Dchar reageerde daar dinsdag op. "Hey Lil’ Kleine, super genereus van je dat je de uitvaart van Rayan wilt betalen. Waarschijnlijk is dat niet meer nodig als ik zo de berichten hoor. Maar weet je, nu je aangeeft iets te willen beteken, is het misschien een idee om te kijken hoe een ongeluk als deze voorkomen had kunnen worden. En het antwoord daarop is vrij simpel: goeie waterputten bouwen op plekken waar het hoognodig is", schreef hij.

Lees ook: Nora Gharib in tranen na overlijden Rayan

Lil’ Kleine heeft nog niet gereageerd op het voorstel van Dchar om zijn netwerk en vermogen te gebruiken voor de opstart van een waterputten-project in Marokko.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team