Zoeken

Nieuwe uitdagingen voor Nasrdin Dchar

10 oktober 2023 - 22:00 - Cultuur

©

Nasrdin Dchar, bekend als acteur en recentelijk ook als regisseur, stapt binnenkort in een nieuwe rol: die van presentator van het avonturenprogramma ’Bestemming X’ op RTL 4. "Er is niets mooiers dan datgene te doen wat je leuk vindt," zegt Dchar tijdens een interview met het AD.

Het programma ’Bestemming X’ klinkt intrigerend: tien deelnemers reizen met een geblindeerde bus door Europa, zonder te weten naar welke eindbestemming ze gaan. Door onderweg spellen en opdrachten te voltooien, kunnen ze hints verdienen over hun locatie. "Ik ben op de eindbestemming, waarvandaan ik alles doe. Ik leid de kandidaten, geef ze opdrachten, ik ben een soort gids," onthult Dchar.

Lees ook: Nasrdin Dchar zet na 20 jaar theater-carrière op pauze

Buiten dit programma is Dchar ook betrokken bij ’The Life Trail’. Hierbij reist hij samen met Walid Benmbarek, Erik Wegewijs en acht jongeren door Zwitserland, op zoek naar persoonlijke uitdagingen en zelfreflectie. "In de trailer zie je ons bungeejumpen. We gaan naar grote hoogten. Nou, ik heb dus serieuze hoogtevrees... dus ik kom mezelf een paar keer goed tegen." bekent Dchar.

Lees ook: Nasrdin Dchar woedend op media-berichten over Atlas Leeuwen

Naast zijn avonturen voor de camera, werkt Dchar ook aan een boek. "Het is een mix van mijn werk en privéleven. Waar ben ik tegenaan gelopen, wat heb ik overwonnen, welke stappen heb ik gemaakt?" Hoewel hij aangeeft zichzelf niet als schrijver te zien, is het hem vooral te doen om een nalatenschap voor zijn kinderen. "Het belangrijkste is dat mijn kinderen het later lezen en hopelijk dan zeggen: ‘Papa heeft het goed gedaan’."

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team