Zoeken

Nador: arrestaties voor verkoop van abortuspillen

20 december 2020 - 11:20 - Marokko

©

De gerechtelijke politie van Nador heeft afgelopen dinsdag twee personen van 25 en 37 jaar gearresteerd. Ze zouden zijn betrokken bij een abortuszaak en zich schuldig hebben gemaakt aan het aanbieden van gesmokkelde medicijnen.

De nationale veiligheidsdienst DGSN kwam de personen op het spoor via online-advertenties die zij hadden geplaatst. Volgens een persbericht van de DGSN werden er in de advertenties illegale medicijnen aangeboden.

Na een technisch onderzoek is de veiligheidsdienst erin geslaagd om de eigenaar van het account op te sporen en hem op heterdaad te arresteren voor het bezit en de verkoop van verboden medicijnen in Nador. Na verder onderzoek is ook een tweede verdachte aangehouden. Bij deze arrestatie werden tevens tien tabletten van het verboden middel en een bedrag van 146.307 dirham in beslag genomen.

De twee verdachten worden verder verhoord om onderzoek te kunnen doen naar de omvang van hun criminele organisatie. Het is te verwachten dat er nog meer verdachten worden gearresteerd.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team