Zoeken

Morocco Cruise Line gaat tussen Tanger Med en Motril varen

24 februari 2021 - 10:40 - Marokko

©

Morocco Cruise Line gaat een nieuwe zeeroute openen in de Straat van Gibraltar. De Marokkaanse rederij wil tussen Tanger Med en het Spaanse Motril gaan varen.

Mohamed Laiazic El-kadiri van Morocco Cruise Line ontmoette enkele dagen geleden José García Fuentes, vertegenwoordiger van de haven van Motril, om de opening van een nieuwe route te bespreken. Ook waren gespecialiseerde technici aanwezig en werd een overzicht gegeven van de aangeboden diensten in de haven van Motril.

El Estrecho Digital bericht dat voor de nieuwe zeeroute een veerboot zal worden ingezet met een capaciteit van 120 containers en 53 chauffeurs. De boot heeft twee bruggen aan de voor en achterkant waardoor het bij verschillende dokken in de haven kan laden of lossen.

MCL wil met deze nieuwe maritieme verbinding de handel tussen de havens van Tanger Med en Motril versterken. José García Fuentes bevestigde dat en verklaarde dat de haven van Motril in de afgelopen maanden veel inspanningen heeft geleverd om opnieuw met Marokko te worden verbonden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team