Zoeken

FRS hervat de verbinding Melilla-Motril vanaf 5 maart

1 maart 2021 - 18:00 - Wereld

©

De rederij FRS zal op vrijdag 5 maart de route Melilla-Motril terug bedienen. Het schip Tarifa Jet, een snelle veerboot, zal zorgen voor de verbinding tussen de twee havens op vrijdag, zondag en maandag.

FRS zal opnieuw de havens van Melilla en Motril kunnen verbinden. De zeeroute, die in juli 2018 van start ging, werd afgelopen maart opgeschort vanwege de Covid-19-pandemie.

De Tarifa Jet, het schip dat deze route zal uitbaten, heeft een capaciteit van 777 passagiers en 175 voertuigen. Het heeft van classificatiebureau DNV het "My Care"-certificaat gekregen, waarmee wordt gecertificeerd dat het schip voldoet aan de gezondheidsprotocollen die horen bij Covid-19, waaronder regelmatige reiniging en desinfectie van alle ruimten.

De afvaarten vanuit de haven van Melilla zijn gepland op vrijdag om 16.00 uur en op maandag om 7.30 uur. Het vertrek uit Motril is gepland op vrijdag om 8.30 uur en op zondag om 18.30 uur. Tickets kunnen worden gereserveerd via de FRS-website en de mobiele applicatie FRS Travel, of door te bellen met het callcenter.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team