Zoeken

Morocco Cruise Line opent zeeroute tussen Tanger en Motril

4 februari 2021 - 12:40 - Economie

©

Morocco Cruise Line gaat een lijnvaart tussen Tanger Med en de Spaanse haven Motril starten. Op korte termijn wil het scheepvaartbedrijf ook een lijnvaart starten tussen Tanger Med en Algeciras.

Morocco Cruise Line heeft de formaliteiten omtrent de lijnvaart voldaan en binnenkort zullen schepen van en naar Spanje varen. Het bedrijf heeft op de officiële sociale media-accounts laten weten dat er binnenkort een delegatie de stad Granada zal bezoeken om de dienst van de lijnvaart in te huldigen.

De nieuwe lijn zal gevaren worden met de Eurocargo Napoli schip. Deze is in 1995 gebouwd en is 175 meter hoog en 24 meter breed. Het schip heeft een capaciteit van 120 passagiers.
Het bedrijf heeft ook plannen om binnenkort een lijndienst aan te bieden tussen Algeciras en Tanger Med, meldt de Spaanse website El Estrecho Digital.

Morocco Cruise Line heeft hierover al contact gelegd met de autoriteiten van de haven. Het is nog wachten op een persoonlijk ontmoeting om de mogelijkheden te bespreken. Morocco Cruise Line zou hiermee het zesde bedrijf worden dat de lijndienst aanbiedt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team