Zoeken

Moordenaar Khaoula (14) belde zelf de hulpdiensten

3 oktober 2022 - 18:00 - Wereld

©

De moordenaar van Khaoula, het 14-jarige Marokkaanse meisje dat in februari vermoord werd in het Spaanse Jaen, heeft zelf de hulpdiensten gebeld om zijn misdaad te bekennen.

"Hallo, ik heb een meisje vermoord", zei de 22-jarige Nazzaryn aan de telefoon nadat hij Khaoula had vermoord. Met een kalme stem vroeg hij de hulpverlener aan de andere kant van de lijn om een patrouille te sturen naar de plaats waar hij het 14-jarige Marokkaanse meisje heeft vermoord, in Alcalá la Real el Castillo de la Mota. De hulpverlener stelde hem een paar vragen om de agenten meer informatie te kunnen geven. De moordenaar legde uit dat hij "een kennis" had vermoord en beschreef de kleding van het slachtoffer zodat de agenten haar konden lokaliseren zodra ze aankwamen.

Lees ook: In Spanje vermoorde Khaoula (14) in Marokko begraven

In andere audio’s gaf de jongeman ook toe dat hij geen motief had voor de moord. "Ik weet het niet, ik ben gek geworden," zei hij. "Maar heb ik je verteld dat ik een psychopaat ben, of geloofde je me niet?" De jongeman zei dat de vrienden van het meisje "wisten dat ze met hem mee was gegaan en dat de ouders van het meisje gauw de politie zouden bellen, want ze moest al een tijdje geleden terug thuis zijn". Hij bekende ook dat hij "hoe dan ook niet gemaakt was om in de maatschappij te leven, of waar dan ook".

Lees ook: Demonstratie na moord op Khaoula (14) in Spanje

Het meisje werd naakt gevonden op de door de moordenaar aangegeven plaats en vertoonde tekenen van wurging. De moordenaar was niet meer ter plaatse. Hij werd dezelfde dag gelokaliseerd, gearresteerd en in voorlopige hechtenis geplaatst.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team