Zoeken

Lichaam vermiste Marwane gevonden in Frankrijk

28 november 2022 - 18:00 - Wereld

©

Marwane werd sinds 21 september vermist in het departement Essonne in Frankrijk. Hij werd eind vorige week dood aangetroffen in een plastic koffer in Rouen. Twee verdachten zijn gearresteerd en worden beschuldigd van "marteling en wreedheid" en "moord".

Marwane Souidi woonde in Lagny-le-Sec. De familie van de jongeman had hem op 21 september als vermist opgegeven. De 21-jarige had sinds die dag geen teken van leven meer gegeven, nadat hij de avond had doorgebracht bij een vriend in Arpajon.

Lees ook: Spanje: familie blijft zoeken naar Marokkaan die in 2019 verdween

Twee verdachten werden gearresteerd: een jongeman en zijn kamergenoot, beiden 31 jaar oud. Ze zijn aangeklaagd. Het slachtoffer zou "verschillende klappen" hebben gekregen van de verdachten, waardoor hij "verschillende botbreuken" zou hebben opgelopen. Er wordt vermoed dat hij stierf door wurging. De vermeende moordenaar bracht het lichaam naar de kelder van zijn flat en later naar de kelder van de flat van een familielid. Daarna bracht hij het lichaam naar een liftkoker.

Lees ook: Stijging aantal vermiste Marokkanen in Spanje, orgaanhandel?

De twee jongeren worden beschuldigd van "marteling en wreedheid" en "moord". Een vrouwelijke huisgenote wordt verdacht van medeplichtigheid.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team