Zoeken

Rechter legt op beslag op herenhuis Mohamed Ihattaren

3 augustus 2023 - 18:00 - Sport

©

Mohamed Ihattaren (21) is in een lastige financiële situatie terechtgekomen. Deurwaarders hebben beslag gelegd op zijn herenhuis in Vleuten, vanwege onbetaalde rekeningen van waterschap de Dommel en meubelbedrijf Sucasa uit Amsterdam. De jonge voetballer, die net een contract heeft getekend met de Turkse club Samsunspor, staat op een kruispunt in zijn carrière.

Ihattaren heeft volgens het Kadaster een schuld van iets meer dan 5000 euro. Vural Bilgili, eigenaar van meubelbedrijf Sucasa, stelt dat Ihattaren een op maat gemaakte eettafel ter waarde van 2800 euro nooit heeft betaald. De voetballer reageerde niet op herinneringen en blokkeerde zelfs de communicatie met het meubelbedrijf. Als de rekeningen onbetaald blijven, zal de woning worden geveild. De voetballer probeerde het huis al enige tijd te verkopen.

Lees ook: Mohammed Ihattaren en influencer Yasmine getrouwd, einde carrière in zicht

Bilgili legt uit dat hij meermaals heeft geprobeerd om de openstaande rekening te innen. Hij heeft zelfs contact opgenomen met Ajax en geprobeerd beslag te laten leggen op Ihattaren’s salaris. Het werd een principekwestie voor Bilgili, die verklaart dat hij zich niet op deze manier laat behandelen. Bij de kantonrechter kreeg hij gelijk, waarop beslag werd gelegd op het herenhuis van Ihattaren.

De woning van 150 vierkante meter in Vleuten, is al enige tijd in de verkoop. Ihattaren heeft de vraagprijs verlaagd naar 850.000 euro, vanaf de oorspronkelijke prijs van 925.000 euro. Als het huis voor die prijs wordt verkocht, moet Ihattaren een verlies van 112.500 euro accepteren. Hij kocht het huis in 2022 namelijk voor 962.500 euro.

Lees ook: Voetbalcarrière Ihattaren over, Juventus ontbindt contract

Daarnaast heeft Ihattaren ook zijn villa in Tilburg te koop gezet voor 1,3 miljoen euro. Zijn carrière lijkt op een laag pitje te staan, ondanks zijn nieuw contract met de Turkse club Samsunspor. De speler is niet bereikbaar voor commentaar over de situatie volgens het AD.

Bladna.nl