Zoeken

Mohamed Ihattaren verliest huis door schulden

17 november 2023 - 21:00 - Sport

©

De woning van het voormalige voetbaltalent Mohamed Ihattaren in de Utrechtse wijk Haarzicht is donderdag via een gedwongen veiling verkocht.

Het huis werd geveild om de schulden af te betalen van Ihattaren, die eerder uitkwam voor clubs als PSV, Ajax en Juventus. Op de veiling werd de woning verkocht voor een bedrag van 744.000 euro, aanzienlijk minder dan wat Ihattaren ervoor betaald had.

Lees ook: Ihattaren toch niet naar Turkije, schoonvader deed onderhandelingen mislukken

Ihattaren, 21 jaar oud, kocht het huis oorspronkelijk voor 950.000 euro volgens het kadaster. Voorafgaand aan de veiling was er een poging gedaan om het huis te verkopen voor 850.000 euro, maar dit was niet gelukt. Uiteindelijk heeft de gedwongen verkoop plaatsgevonden omdat Ihattaren weigerde twee schuldeisers te betalen, waaronder het waterschap en een meubelzaak, die beide beweren nog geld van hem tegoed te hebben.

Lees ook: Rechter legt op beslag op herenhuis Mohamed Ihattaren

Tijdens de veiling bleek er opvallend veel interesse voor het huis. Er werd meer dan vijftig keer geboden op de woning aan de Haarzichtlaan, die in 2021 is gebouwd. De veiling eindigde uiteindelijk met een bod van 744.000 euro, waardoor de nieuwe eigenaar een riante tussenwoning van 188 vierkante meter op een perceel van 150 vierkante meter verkreeg.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team